New kid on the block

New kid on the block

Ook al bestaat ThreadStone al bijna tien jaar, we zijn sinds kort de new kid on the block! Want we zijn onderdeel geworden van Techone.

Mooi hoe zo’n proces gaat. We waren al jarenlang actief vanuit de Security Delta in Den Haag. En we werkten samen met partners om onze eigen producten en diensten aan te vullen. Op een gegeven moment raakten we in gesprek met Techone en toen ging het balletje rollen.

Het bleek een perfecte match. Want ThreadStone kan met haar zelfontwikkelde en inmiddels bewezen cybersecurityoplossingen extra waarde toevoegen voor de andere labels binnen Techone. Samen kunnen we klanten beter bedienen: met IT én een maximaal veilig systeem.

We zetten ook stappen op efficiencyvlak. De afgelopen weken zijn we al verhuisd, naar het kantoor in Rotterdam. En we kijken waar we bepaalde schaalvoordelen kunnen benutten. Voor bestaande partners en klanten van ThreadStone verandert er niets. ThreadStone blijft zelfstandig opereren, onder eigen merk.

Wat we tot nu toe hebben gemerkt is naast een enorme gastvrijheid een sterke drive om samen meer te bereiken en te vernieuwen. Daar gaan wij ons de komende tijd voor inzetten, we hebben er zin in!

Lees hier het persbericht:
https://threadstone.eu/nieuws/press/Techone-lanceert-cybersecurity-divisie

Deel dit artikel