SECURITY OFFICER AS A SERVICE

UITBESTEDEN VAN INFORMATIEBEVEILIGINGSTAKEN

Een Security Officer as a service is enkele dagen of uren per week beschikbaar om de beveiliging van uw organisatie te waarborgen. Dit biedt bedrijven flexibele en kosteneffectieve hoogwaardige beveiligingsexpertise zonder het aannemen van een fulltime Security Officer.


WAAROM EEN SECURITY OFFICER AS A SERVICE?

Een Security Officer as a service kan een aantrekkelijke oplossing zijn voor bedrijven die behoefte hebben aan beveiligingsdeskundigheid, maar die geen fulltime Security Officer nodig hebben of niet over de juiste expertise beschikken.

De service kan flexibiliteit bieden in het aanpassen van de diensten aan de specifieke behoeften van de organisatie, terwijl de kosten lager blijven dan bij een fulltime dienstverband. Bovendien kan de expertise van een Security Officer as a service helpen bij het implementeren van beveiligingsbeleid en -procedures, het uitvoeren van risicoanalyses en het identificeren van kwetsbaarheden in de beveiliging. Het hebben van een parttime Security Officer kan bovendien geruststellend zijn voor klanten en partners, omdat het laat zien dat uw organisatie zich bewust is van het belang van informatiebeveiliging en zich hier actief voor inzet.

Ten slotte kan een Security Officer as a service zorgen voor een onafhankelijk perspectief en objectief advies over de informatiebeveiliging van uw organisatie. Dit zal bijdragen aan het verbeteren van uw informatiebeveiliging en het verminderen van cyberrisico’s.

WAT DOEN WE?
DE SECURITY OFFICER AS A SERVICE VOERT DE VOLGENDE TAKEN UIT:
Inventarisatie
We brengen de informatiebeveiligingsrisico’s in kaart en bepalen de scope van onze dienstverlening.
Analyse
We voeren risicoanalyses uit om de kwetsbaarheden te identificeren en bepalen de prioriteit van de maatregelen.
Opstellen beveiligingsplannen
We stellen beveiligingsplannen op en adviseren over de juiste beveiligingsmaatregelen en-oplossingen.
Implementatie
We monitoren de implementatie van de beveiligingsmaatregelen en zorgen voor het upto-date houden van de beveiliging.
Training en bewustwording
We zorgen voor training en bewustwording van medewerkers over informatiebeveiliging.
Evaluatie en verbetering
We evalueren de effectiviteit van de beveiligingsmaatregelen en geven aanbevelingen om de beveiliging te verbeteren. We werken met u samen om de informatiebeveiliging op maat te ontwerpen en aan te passen aan de specifieke behoeften van uw organisatie.

de drie grootste voordelen van een security officer as a service

  • Kostenbesparing

    Aangezien een Security Officer as a service alleen wordt ingehuurd voor specifieke taken of een beperkt aantal uren, kunt u besparen op de kosten van een fulltime Security Officer.

  • Expertise

    De Security Officers die wij inzetten hebben brede ervaring en expertise op het gebied van informatiebeveiliging. Uw Security Officer as a service biedt waardevolle kennis en inzichten die uw organisatie kunnen helpen om risico’s te identificeren en te beheren.

  • Aandacht voor beleid, techniek en medewerkers

    Een parttime Security Officer is gewend om over informatiebeveiliging op managementniveau te denken, vanuit een helicopterview. Met deze overall-benadering kunt u alle aspecten van uw informatiebeveiliging en digitale weerbaarheid (beleid, techniek en gedrag) versterken.

ThreadStone Cyber Security
Westblaak 100
3012 KM Rotterdam
+31 (0)85 060 7000

info@threadstone.eu voor algemene en commerciële vragen

support@threadstone.eu voor inhoudelijke vragen over onze producten

Neem contact met ons op