Diensten gericht op medewerkers & gedrag

WERKEN AAN EEN VEILIGE CULTUUR

De zwakste schakel in cybersecurity is vaak de mens. Menselijke fouten, zoals het openen van phishing-e-mails, het gebruik van zwakke wachtwoorden, het delen van gevoelige informatie of het klikken op onbekende links, kunnen leiden tot ernstige beveiligingsproblemen. Cybercriminelen weten dit en richten zich daarom vaak op het manipuleren van mensen om toegang te krijgen tot systemen of gevoelige informatie.

Awareness nulmeting

Met de nulmeting awareness bieden we een grondige evaluatie van het huidige bewustzijnsniveau en de effectiviteit van uw awareness-programma. Door middel van assessments en phishing-tests meten we de perceptie, attitudes en gedragingen van uw medewerkers op het gebied van cybersecurity.

Workshop informatiebeveiliging

Onze interactieve workshop informatiebeveiliging biedt uw medewerkers de kennis en vaardigheden om een solide basis op te bouwen en effectieve beveiligingsmaatregelen te implementeren. Of uw team nu al bekend is met informatiebeveiliging of nieuw is op dit gebied, onze workshop biedt waardevolle inzichten en praktische richtlijnen.

cybersecurity escape room

Bij Threadstone begrijpen we dat leren door ervaring de meest effectieve manier is om bewustzijn te vergroten. Onze escaperoom biedt een interactieve en meeslepende ervaring waarin uw team uitgedaagd wordt om hun vaardigheden op het gebied van cybersecurity te testen en te verbeteren.

management game

Onze Cybersecurity Management Game is niet alleen een leerzame ervaring, maar ook een geweldige teambuilding-activiteit. De deelnemers werken samen, communiceren effectief en ontwikkelen belangrijke vaardigheden zoals probleemoplossing, besluitvorming en risicobeheer.

mystery guest

Met de Mystery Guests van ThreadStone, kunt u uw medewerkers testen hoe zij reageren om een potentiële indringer. De Mystery Guest, die getraind is in de kunst van observatie en infiltratie, zal uw organisatie op discrete wijze bezoeken en de beveiligingsmaatregelen testen. Er zullen verschillende scenario’s worden gesimuleerd, zoals pogingen tot ongeoorloofde toegang en het omzeilen van beveiligingsprocedures. Op deze manier identificeren we zwakke punten en potentiële kwetsbaarheden binnen uw organisatie.

voice phishing

Met onze Voice Phishing service voeren we gecontroleerde voice phishing-aanvallen uit op uw medewerkers, waarbij we verschillende scenario's en technieken simuleren die door echte aanvallers worden gebruikt. We verzamelen gegevens over de reacties en het gedrag van uw medewerkers om inzicht te krijgen in hun weerbaarheid tegen voice phishing.

(spear) phishing-simulaties

Bescherm uw organisatie tegen de stille gevaren die zich verschuilen in de digitale wereld. Met ThreadStone's krachtige (spear)phishing simulaties kunt u uw verdediging naar een hoger niveau tillen. Ontdek hoe weerbaar uw medewerkers zijn tegen geavanceerde aanvallen en leer hen hoe ze deze bedreigingen kunnen herkennen.

e-learning

Versterk uw organisatie met de kracht van kennis en expertise op het gebied van cybersecurity. Bij Threadstone bieden we een geavanceerd E-learning platform dat u in staat stelt om uw team uit te rusten met de nieuwste inzichten en vaardigheden. Ontdek onze uitgebreide catalogus van cursussen, ontwikkeld door experts in de industrie, en versterk uw verdedigingslinie tegen steeds evoluerende cyberdreigingen. Met interactieve modules en praktijkgerichte oefeningen, biedt onze E-learning dienst een flexibele en effectieve manier om uw organisatie voor te bereiden op de complexe uitdagingen van de digitale wereld. Investeer in de groei en het succes van uw team met Threadstone's E-learning diensten.

ThreadStone Cyber Security
Westblaak 100
3012 KM Rotterdam
+31 (0)85 060 7000

info@threadstone.eu voor algemene en commerciële vragen

support@threadstone.eu voor inhoudelijke vragen over onze producten

Neem contact met ons op