Diensten gericht op beleid & organisatie

Meet en verhoog het volwassenheidsniveau van uw informatiebeveiliging

Informatiebeveiliging is tegenwoordig essentieel voor elke organisatie. Maar elke organisatie heeft een ander niveau van volwassenheid. Uw organisatie kan nog aan het begin staan van de reis van informatiebeveiliging, met de vraag of alle getroffen maatregelen afdoende zijn om dreigingen en risico’s het hoofd te bieden.

Uw organisatie kan ook ISO27001- of NEN7510-gecertificeerd zijn: normeringen waarmee u aantoont dat uw beveiligingsstrategie effectief is.

Nulmeting informatiebeveiliging

Bent u zich bewust van de zwakke plekken in uw informatiebeveiliging? Bij Threadstone begrijpen we dat het identificeren van risico's en het nemen van proactieve maatregelen om uw bedrijf te beschermen tegen cyberdreigingen een uitdagende taak kan zijn. Daarom bieden wij u een oplossing: de nulmeting informatiebeveiliging.

Businesscontinuïteitsplan

Een solide businesscontinuïteitsplan is de sleutel tot het waarborgen van de stabiliteit en het behoud van uw bedrijfsactiviteiten, zelfs in tijden van rampen, onderbrekingen of andere kritieke gebeurtenissen. Bij Threadstone stellen we ons ten doel om uw organisatie te helpen proactief te plannen, zodat u voorbereid bent op onvoorziene omstandigheden en snel kunt herstellen wanneer zich een crisis voordoet.

ISO 27001/NEN 7510-implementatie

Met de ISO 27001/NEN 7510-implementatiediensten van ThreadStone begeleiden we u door het proces van het voldoen aan internationale normen voor informatiebeveiliging en privacy. Van het beoordelen van uw huidige praktijken tot het implementeren van beleidslijnen en technische controles, we streven ernaar om uw bedrijf te helpen vertrouwen op te bouwen en te voldoen aan wettelijke vereisten op het gebied van informatiebeveiliging en privacy.

SECURITY OFFICER AS A SERVICE

Met onze Security Officer as a Service krijgt u toegang tot hoogwaardige beveiligingsexpertise, zonder de kosten en verantwoordelijkheden van een fulltime in-house security officer. Onze deskundige professionals werken nauw met u samen om uw specifieke behoeften te begrijpen en op maat gemaakte oplossingen te bieden.

ThreadStone Cyber Security
Westblaak 100
3012 KM Rotterdam
+31 (0)85 060 7000

info@threadstone.eu voor algemene en commerciële vragen

support@threadstone.eu voor inhoudelijke vragen over onze producten

Neem contact met ons op