Techone lanceert cybersecurity divisie

Techone lanceert cybersecurity divisie

Techone, de ICT-partner voor het MKB, zet een cruciale stap in de wereld van cybersecurity met de overname van ThreadStone. De afgelopen periode is er gewerkt aan producten en diensten die vanaf vandaag aangeboden kunnen worden aan alle klanten van bestaande partners van ThreadStone en de labels binnen Techone. Het gaat daarbij om:

  • Klanten helpen om hun organisatie weerbaarder te maken tegen cyber aanvallen;
  • Medewerkers helpen om cyber criminaliteit te herkennen en te vermijden; en
  • Laagdrempelige producten om de technische staat van de IT-omgeving te verbeteren en te monitoren.

Voormalige eigenaren van ThreadStone en cybersecurityspecialisten, Richard Klein en René van Etten, zien een grote behoefte binnen het MKB. "We spreken nog steeds veel ondernemers die denken dat cybersecurity ingewikkeld en duur is of die denken dat cybersecurity de verantwoordelijkheid is van de IT verantwoordelijke. Er zijn zoveel simpele maatregelen waarmee een organisatie weerbaarder wordt gemaakt tegen vormen van cyber criminaliteit. We geloven dat we met het verder uitgebreide dienstenaanbod de juiste producten en diensten hebben om, samen met IT verantwoordelijken, verzekeraars en andere partners, de eindklanten te helpen."

Coert Coomans, de directeur van Techone, voegt hieraan toe: “We verwelkomen een schat aan expertise, vaardigheden en producten op het gebied van cybersecurity. We kijken ernaar uit om onze klanten, en het MKB in zijn geheel, te voorzien van nog veiligere werkomgevingen. Daar werken we elke dag hard aan. Vanaf vandaag hebben we hiervoor nog meer middelen tot onze beschikking."

Deze aankondiging onderstreept de ambitie van Techone om haar dienstenaanbod uit te breiden en haar positie te onderstrepen als dé betrouwbare IT-partner voor het MKB.

Deel dit artikel