Diensten gericht op Techniek

Passende beveiliging van uw systemen en data

Uw IT-systemen bevatten belangrijke en vertrouwelijke informatie, zoals klantgegevens, financiële gegevens en intellectueel eigendom. Beveilig deze systemen tegen cyberaanvallen, zodat gegevens niet gemakkelijk kunnen worden gestolen of beschadigd raken, met alle gevolgen van dien. Het beveiligen van de techniek is ook van cruciaal belang om de continuïteit van de bedrijfsprocessen te garanderen.

ThreadStone helpt u met complete beveiliging van uw belangrijke informatie en hard- en software, zowel op locatie als in de cloud.

vulnerability assessment (it/ot security)

Krijg inzicht in de zwakke plekken van uw digitale infrastructuur en versterk uw verdediging met ThreadStone’s grondige vulnerability assessments. Onze expertise en geavanceerde tools stellen ons in staat om potentiële kwetsbaarheden te identificeren voordat ze worden misbruikt. Met een focus op zorgvuldige analyse en nauwkeurige rapportage, bieden wij een gedetailleerd overzicht van uw beveiligingsrisico's.

microsoft 365 security assessment

Benut de volledige kracht van uw Microsoft 365 omgeving met Threadstone's uitgebreide security assessment. Onze gespecialiseerde dienst biedt een diepgaand inzicht in de beveiligingsstatus van uw Microsoft 365 implementatie. Met grondige analyses en beoordelingen identificeren we potentiële risico's, zwakke punten en mogelijke inbreuken op uw gegevensbeveiliging.

compromise assessment

Met Threadstone's grondige compromise assessment krijgt u een duidelijk beeld van mogelijke inbreuken en ongeautoriseerde activiteiten in uw netwerk. Mede door het plaatsen van sensoren bieden we u inzicht in de eventuele omvang van de schade en de te nemen maatregelen.

pentest

Versterk uw digitale weerbaarheid met ThreadStone’s geavanceerde pentest-dienst. Onze ervaren ethische hackers simuleren realistische aanvalsscenario's om de kwetsbaarheden in uw netwerk, applicaties en systemen te ontdekken. Met gedetailleerde rapporten en aanbevelingen kunt u gerichte maatregelen nemen om uw beveiliging te verbeteren en uw organisatie te beschermen tegen cyberaanvallen. Breng uw beveiliging naar een hoger niveau met ThreadStone’s pentest-dienst en zorg voor gemoedsrust in een steeds veranderend cyberlandschap.

red teaming

Ontdek de ware sterkte van uw beveiliging met Threadstone's red teaming dienst. Onze gespecialiseerde experts gaan de uitdaging aan om uw organisatie te testen als een echte aanvaller. Met geavanceerde technieken en methodologieën simuleren we realistische aanvalsscenario's om de zwakke plekken in uw verdediging bloot te leggen. Krijg diepgaand inzicht in de effectiviteit van uw beveiligingsmaatregelen en identificeer potentiële blinde vlekken. Verhoog uw weerbaarheid en neem proactieve maatregelen om uw systemen te beschermen tegen echte bedreigingen.

vulnerability management

Verbeter uw beveiligingsproces met Threadstone's effectieve vulnerability management dienst. Onze expertise in combinatie met geavanceerde tools stelt u in staat om kwetsbaarheden in uw systemen te identificeren, prioriteren en op te lossen. Met regelmatige scans en diepgaande analyses bieden we een grondige beoordeling van uw beveiligingsrisico's.

managed detection & response

Vertrouw op Threadstone's toonaangevende Managed Detection and Response (MDR) dienst voor een proactieve en effectieve aanpak van cyberdreigingen. Met geavanceerde technologieën en threat intelligence bieden we een snelle respons op bedreigingen en helpen we bij het neutraliseren van potentiële inbreuken. Neem controle over uw beveiliging met Threadstone's Managed Detection and Response (MDR) dienst en geniet van een gemoedsrust in een steeds evoluerend dreigingslandschap.

ThreadStone Cyber Security
Westblaak 100
3012 KM Rotterdam
+31 (0)85 060 7000

info@threadstone.eu voor algemene en commerciële vragen

support@threadstone.eu voor inhoudelijke vragen over onze producten

Neem contact met ons op