Cybersecurity Escape Room

De interactieve manier om medewerkers bewust te maken

De cybersecurity escaperoom biedt een interactieve game-ervaring waarbij medewerkers hun beveiligingsvaardigheden verbeteren en bewustwording van risico’s vergroten.

Waarom cybersecurity escape room?

Onze Cybersecurity Escape Room creëert bewustzijn en begrip voor de risico’s en gevaren van cyberaanvallen en leert medewerkers in spelvorm hoe ze deze kunnen herkennen en voorkomen.

Het is een aansprekende en uitdagende manier om medewerkers te betrekken en te motiveren om veiligheidsprotocollen en best practices serieus te nemen. Het geeft medewerkers ook de kans om te oefenen met het toepassen van hun kennis en vaardigheden in een realistische scenario.

Een Cybersecurity Escape Room. Dient ook als teambuilding activiteit Draagt bij aan een positieve veiligheidscultuur binnen een organisatie.

Wat doen we?
Een cybersecurity escape room bestaat uit de volgende onderdelen:
De Escape Room
De Escape Room begint met een realistische phishing-simulatie. Vervolgens gaan medewerkers de uitdaging aan om te ontsnappen uit een speciaal ontworpen truck. Tijdens het spel worden medewerkers geconfronteerd met verschillende onderwerpen zoals phishing, privacy, social engineering en ransomware. Het uitvoeren van zowel analoge als digitale opdrachten stelt medewerkers voor keuzes die ze ook kunnen tegenkomen op de werkvloer of thuis. Medewerkers spelen ongeveer 30 minuten het cybersecurityspel, waarna ze 15 minuten napraten met een cybersecurity-expert. In nog geen uur tijd wordt duidelijk wat de gevaren van cybercrime zijn.
Nabespreking
Na de Escape Room kunnen we een nabespreking organiseren waarin de onder tijdsdruk gemaakte fouten en keuzes worden besproken en waarbij het belang van goede communicatie en het inzicht in de gevolgen van het handelen worden benadrukt.

De drie grootste voordelen van een cybersecurity escape room

  • Verhoogt in korte tijd het bewustzijn van deelnemers

    Doordat deelnemers actief bezig zijn met het oplossen van beveiligingsproblemen in de vorm van een spel, raken ze meer betrokken en bewust van de risico’s en gevolgen van onveilig gedrag.

  • Maakt beveiligingsrisico’s tastbaar

    Door de risico’s op een interactieve manier te presenteren en te laten zien wat de gevolgen kunnen zijn, wordt het voor deelnemers tastbaarder en kunnen ze zich beter voorstellen wat er kan gebeuren bij een aanval.

  • Stimuleert teamgeest en communicatie

    Bij het oplossen van de puzzels en het vinden van oplossingen is samenwerking en communicatie van essentieel belang, wat ook bijdraagt aan teambuilding.

Specifications
Gewicht:
10500 kg
Lengte:
11m
Hoogte:
360 cm
Speelduur:
45min per ronde
Breedte:
370 cm
Capaciteit:
8 spelers per ronde
Op locatie naar wens, maximaal 80 personen per dag en te implementeren tussen de werkzaamheden door
Op locatie naar wens, maximaal 80 personen per dag en te implementeren tussen de werkzaamheden door De Cybersecurity Escape Room kan per dag worden gehuurd en kan op elke gewenste locatie worden geplaatst, bijvoorbeeld voor de deur van uw organisatie.
ThreadStone Cyber Security
Westblaak 100
3012 KM Rotterdam
+31 (0)85 060 7000

info@threadstone.eu voor algemene en commerciële vragen

support@threadstone.eu voor inhoudelijke vragen over onze producten

Neem contact met ons op