E-Learning

Train medewerkers in een doorlopend proces

Investeer in de kennis van uw medewerkers en bescherm uw bedrijf tegen cyberdreigingen door middel van continue E-learning met interactieve modules en praktische oefeningen. Zo zorgt u ervoor dat uw medewerkers altijd de nieuwste cyberbeveiligingsrisico’s (her) kennen en de juiste maatregelen nemen om uw organisatie te beschermen.

Waarom e-learning?

Security awareness is geen project, maar een proces. Cybercriminelen maken graag misbruik van medewerkers die digitale gevaren en risico’s onderschatten of niet weten wat ze precies moeten doen in bepaalde situaties.

Met onze speciaal ontwikkelde en geteste programma’s geeft u doorlopend invulling aan security awareness. In onze interactieve e-learnings bieden we uw medewerkers de juiste handvatten om risico’s op het gebied van informatiebeveiliging, cybersecurity en privacy te herkennen en er goed mee om te gaan.

Zo creëert u een (cyber)veiligewerkomgeving!

Wat doen we?
Onze e-learnings bestaan uit verschillende onderdelen:
Voorbereiding en eerste uitrol
Op basis van uw wensen (bijvoorbeeld voor het gebruik van animatiefilmpjes, uitleg in tekst of real-life filmpjes) bepalen we de best passende vorm en inhoud van de e-learning. We configureren het trainingsplatform, helpen met het informeren en aansluiten van alle gebruikers, maken groepen aan waaraan verschillende programma’s kunnen worden geleverd en zorgen voor de eerste opzet en ingebruikname van deze programma’s. Een ingelogde gebruiker komt direct in het leerprogramma dat beschikbaar is gesteld. U houdt vervolgens zelf de regie over de awareness-programma’s, uiteraard kunnen wij u hier ook bij ondersteunen.
Uitrollen van nieuwe programma’s
Beheerders krijgen toegang tot een bibliotheek met trainingsmodules, games en kennistesten over de verschillende thema’s rondom informatiebeveiliging, cybersecurity en privacy. Met deze content, die in meerdere talen wordt aangeboden, stelt u eenvoudig verschillende trainingsprogramma’s samen die aansluiten bij de doelen en wensen van uw organisatie.
Rapportages
Met de rapportagetool heeft u real-time inzicht in de voortgang en resultaten van gebruikers en kunt u zelf rapportages en certificaten voor gebruikers of groepen genereren. Hiermee vergroot u de motivatie voor

De drie grootste voordelen van e-learning

  • Interactief leren

    Met interactieve modules, met bijvoorbeeld video’s en quizzen, is cyber E-learning leuk en uitdagend. Het verhoogt de motivatie van deelnemers om de training te volgen en de opgedane kennis beklijft beter.

  • Flexibiliteit dankzij modulaire opbouw

    Het complete programma kan in volgorde, selectie en timing naar wens worden aangepast. Zo kunt u een trainingsprogramma samenstellen dat perfect aansluit op de wensen van de organisatie. Elk jaar worden nieuwe modules toegevoegd.

  • Laagdrempelig

    De modules zijn kort en toegankelijk. Medewerkers kunnen de training in hun eigen tempo, op elk moment en vanaf elke locatie volgen. Elke module is in 5 tot 15 minuten te doorlopen en traint opalle vaardigheden die nodig zijn om veilig te werken.

ThreadStone Cyber Security
Westblaak 100
3012 KM Rotterdam
+31 (0)85 060 7000

info@threadstone.eu voor algemene en commerciële vragen

support@threadstone.eu voor inhoudelijke vragen over onze producten

Neem contact met ons op