Managed Detection & Response

Vroegtijdige detectie van cyberaanvallen

Managed Detection & Response (MDR) is een essentiële dienst voor het veilig houden van uw IT-systemen. We bieden 24/7 monitoring en beheer door een team van cybersecurity-experts met behulp van geavanceerde tools en technologieën.

Door bedreigingen snel te detecteren, analyseren en op te lossen, helpt MDR om cyberaanvallen te voorkomen en de veiligheid van de organisatie te waarborgen.

Waarom managed detection & response?

Wilt u zich als organisatie geen zorgen maken over de constante dreiging van cyberaanvallen? Dan is Managed Detection & Response (MDR) de oplossing. Met MDR bent u beter beschermd tegen cyberaanvallen en dataverlies.

Onze dienstverlening biedt 24/7 monitoring en beheer van uw IT-systemen, waardoor bedreigingen en kwetsbaarheden snel gedetecteerd, geanalyseerd en opgelost worden.

Dit gebeurt door een team van ervaren cybersecurity-experts, die gebruikmaken van de nieuwste tools en technologieën op het gebied van detectie en respons, inclusief de laatste threat-intelligence.

Dankzij MDR kunt u zich richten op uw core business.

Wat doen we?
Bij managed detection & response (mdr) voeren we de volgende stappen uit:
Voorbereiding
We implementeren en configureren MDR. Hierbij plaatsen we agents op alle machines in uw netwerk.
Monitoring
We monitoren continu uw systemen en netwerken op verdachte activiteiten en detecteren afwijkingen van normaal gedrag.
Analyse
Zodra een incident wordt gedetecteerd, analyseren we de aard en de omvang van het incident om te bepalen of het een daadwerkelijke dreiging is.
Response
We bieden directe reactie en nemen gepaste maatregelen om de dreiging te neutraliseren en eventuele schade te herstellen. We zorgen ook voor incidentrapportage en adviseren over verdere stappen om herhaling te voorkomen.
Rapportage
U ontvangt regelmatig een rapportage over het dreigingslandschap en de prestaties van onsMDR-systeem.
Verbetering
We gebruiken de verkregen inzichten en lessen uit incidenten om de beveiliging continu teverbeteren.

De drie grootste voordelen van managed detection & response

  • Snel opsporen van cyberdreigingen

    Met MDR worden uw netwerk, systemen en applicaties continu gemonitord op verdachte activiteiten en op basis daarvan wordt direct actie ondernomen.

  • Verbeterde incidentrespons

    MDR verbetert de incidentrespons van uw organisatie. Bij een eventuele aanval wordt de impact geminimalsieerd en bent u weer sneller ‘back in business’.

  • 24/7 monitoring en ondersteuning

    MDR biedt 24/7 monitoring en ondersteuning door een team van cybersecurity-experts die altijd klaarstaan om te reageren op potentiële bedreigingen.

ThreadStone Cyber Security
Westblaak 100
3012 KM Rotterdam
+31 (0)85 060 7000

info@threadstone.eu voor algemene en commerciële vragen

support@threadstone.eu voor inhoudelijke vragen over onze producten

Neem contact met ons op