Security officer as a servicetest

Niveau:

3 t/m 5


Gericht op:

Security officer as a servicetest

Security officer as a service Uitbesteden wagenparkbeheer

Het beheer van uw wagenpark kan een tijdrovende en complexe klus zijn. Als u uw wagenparkbeheer uitbesteedt, dan krijgt u (gevraagd en ongevraagd) advies, wordt u op weg geholpen en worden specifieke vragen beantwoord.

Wat doen we?
Als uw organisatie behoefte heeft aan fundamentele periodieke ondersteuning bij complexe vraagstukken rond informatiebeveiliging, kunnen wij u uw eigen vaste Certified Information Security Officer leveren. Tijdelijk, voor de periode dat u specialistische kennis in huis nodig heeft.
Waarom is deze dienst nodig?
Veel organisaties hebben zelf niet de kennis van een security officer in huis of hebben deze niet continu nodig. Maar soms loopt u tegen complexe issues aan waarbij u een professional nodig heeft die weet waar hij/zij over praat. In die gevallen kunt u kiezen voor een Security Officer met wie u kunt sparren en die u begeleidt en ontzorgt.

Hoe werkt het?
Samen brengen we in kaart waarvoor en voor hoelang u behoefte heeft aan gespecialiseerde ondersteuning en know-how. Wij zorgen er vervolgens voor dat uw eigen security officer voor u komt werken, voor de afgesproken duur. U kunt zo structureel aandacht geven aan informatiebeveiliging.
ThreadStone helpt!
De belangrijkste voordelen van de Security officer as a service
  • Uw eigen security officer

    Maak gebruik van de professionele kennis en kunde van uw eigen ervaren security officer.

  • Klankbord en sparringpartner

    Al uw vragen kunt u doornemen met uw security officer. U heeft een direct betrokken sparringpartner, voor structureel beleid en voor zich voordoende vraagstukken.

  • Aandacht voor beleid/organisatie, medewerker en techniek!

    Uw security officer is gewend om over informatiebeveiliging op managementniveau te denken en doen. Met een brede blik en helicopterview. Dus niet alleen techniek of medewerkers, maar een overall benadering waarmee u uw informatiebeveiliging en digitale weerbaarheid verder kunt versterken.