Microsoft 365-assessment

Niveau:

1 t/m 5


Gericht op:

Microsoft 365-assessment

Microsoft 365-assessment Directe keuring van uw camper of aanhangwagen

Als u caravans of aanhangwagens gebruikt, dan kunnen deze gelijk gekeurd worden met uw auto’s.

Wat doen we?
We voeren een controle uit op uw Active Directory/Microsoft 365-omgeving. Zijn er kwetsbaarheden te vinden in de wijze waarop deze zijn geïmplementeerd en geconfigureerd?
Waarom is deze dienst nodig?
E-mail is een van de belangrijkste aanvalswapens van cybercriminelen om binnen te dringen bij bedrijven. Via een phishing e-mail kunnen gebruikers worden verleid om hun accountgegevens achter te laten. Of om bijvoorbeeld op een link te klikken of een bijlage te openen, waardoor er malware (zoals ransomware) op de werkplek van gebruikers kan worden geïnstalleerd.

Steeds meer organisaties gebruiken e-mail in de Microsoft 365-cloudomgeving. Microsoft Teams wordt binnen organisaties eveneens steeds meer gebruikt, waarmee ook steeds meer informatie via het Teams-platform binnen uw organisatie en mogelijk ook met derden wordt gedeeld.

Via een speciaal ontwikkelde scan controleren we de inrichting van uw Microsoft 365-omgeving aan de hand van de Microsoft 365 Foundations Benchmark van het Centre for Internet Security (CIS). Het doel van deze scan is om een goed en veilig security-basisniveau te realiseren van uw Microsoft 365-omgeving.

Hoe werkt het?
We realiseren een koppeling tussen onze CIS-benchmarktooling en uw Microsoft 365-omgeving. Vervolgens voeren we de scan uit en zorgen we ervoor dat een specialist de resultaten analyseert.
De kwetsbaarheden die in uw systemen worden gevonden, ontvangt u van ons in een heldere, begrijpelijke rapportage. Deze rapportage met resultaten en aanbevelingen spreken we met u en uw IT’er(s) door. Uw IT’er(s) kunnen hiermee direct aan de slag om de kwetsbaarheden weg te nemen en uw organisatie beter weerbaar te maken.
ThreadStone helpt!
De belangrijkste voordelen van het Microsoft 365-assessment
  • Onafhankelijke controle van de beveiliging van uw Microsoft 365-omgeving

    Dankzij onze speciaal ontwikkelde scan kunt u de beveiliging controleren van de door cybercriminelen meest gebruikte aanvalsroute (e-mail), conform onafhankelijke CIS-richtlijnen.

  • De juiste instellingen voor uw Microsoft 365-security

    Het goed instellen van Microsoft 365 vraagt om specialisten die weten welke instellingen in welke situatie gemaakt kunnen of moeten worden. In ons assessment wordt op bijna 90 punten gecontroleerd. Op basis van de uitkomsten helpen onze specialisten u de juiste instellingen te kiezen.

  • Begeleiding door professionals

    U wordt begeleid door een specialist op het gebied van Microsoft 365-security. Met duidelijk advies kunt u of uw IT`er de juiste instellingen doorvoeren.