Verzekeren

Niveau:

1 t/m 5


Gericht op:

Verzekeren

Verzekeren Verzekeren

Bepaalde risico’s wilt u afdekken. De financiële gevolgen van een ongeluk, voor mens en auto, wilt u niet zelf dragen. En u wilt kunnen vertrouwen op hulpdiensten als dat nodig is. Dan helpt een verzekering.

Wat doen we?
We adviseren u over nut en noodzaak van een verzekering. Bij een incident komt vaak meer kijken dan vooraf bedacht. Forensisch onderzoekers die helpen bij het opsporen van een datalek, onderhandelaars die helpen om sleutels van de kwaadwillenden te krijgen bij ransomware, inzet van een callcenter om uitleg te kunnen geven aan uw relaties; al dit soort activiteiten kunnen worden verzekerd. ThreadStone werkt samen met een aantal gerenommeerde verzekeraars zoals Allianz, Avéro, Centraal Beheer, Chubb en Zurich. Uiteraard kunt u ook een verzekering bij een andere partij afsluiten.
Waarom is deze dienst nodig?
Ondanks alle maatregelen die u heeft getroffen, kan het toch voorkomen dat u te maken krijgt met een incident. Dit hoeft niet altijd een kwaadwillende aanval zoals een hack of ransomware te zijn, maar het kan ook een laptop of USB-stick zijn die wordt gestolen waarop gevoelige informatie staat. Of een medewerker die per ongeluk een verkeerd e-mailadres intypt, waardoor gevoelige gegevens bij een verkeerde persoon terechtkomen.

In zo’n situatie kan er veel op u af komen. Systemen die minuten, uren, dagen of zelfs weken niet benaderbaar zijn, klanten die massaal vragen stellen of u zelfs aansprakelijk stellen, een IT-leverancier die niet thuis geeft... Juist in die situaties biedt een verzekering hulp en financiële steun. U krijgt een incidentmanager toegewezen die u helpt, bijvoorbeeld met de inzet van forensisch experts, een call center, communicatiespecialisten, juridisch adviseurs etc. In deze verzekeringen zijn vaak ook kosten voor bedrijfsschade, crisismanagement en aansprakelijkheid opgenomen.

Hoe werkt het?
Wij kunnen u in contact brengen met verschillende verzekeraars. Heeft u een voorkeur voor een verzekeraar, dan hebben wij de connecties om u direct bij de juiste persoon aan tafel te brengen.
ThreadStone helpt!
De belangrijkste voordelen van een verzekering
  • Hulp bij calamiteiten

    Er komt bij een incident heel veel op u af. Met een verzekering kunt u vertrouwen op 24/7 ondersteuning door allerlei specialisten.

  • Gebruik maken van specialistische kennis

    Verzekeraars hebben contracten met allerlei specialisten die inspringen bij een calamiteit. Deze capaciteit en know-how is zonder verzekering niet zomaar in te huren (of alleen tegen torenhoge kosten).

  • Aantonen dat u dit proces op orde heeft

    Grotere opdrachtgevers en klanten vragen steeds vaker of en hoe u bent ingedekt voor incidenten op het gebied van informatiebeveiliging. Een verzekering geeft uw afnemers (en uzelf) vertrouwen.