Continu leren

Niveau:

1 t/m 5


Gericht op:

Continu leren

Continu leren E-learning informatiebeveiliging

Om de weg op te mogen, moeten al uw medewerkers een rijbewijs hebben. Hiervoor moeten ze zich voorbereiden op een theorie- en praktijkexamen. We starten met de theorie via een e-learning.

Wat doen we?
We leveren een platform waarmee uw medewerkers de theorie rond informatiebeveiliging leren. Hierdoor weten uw medewerkers wat ze moeten doen en welk gedrag u van hen verwacht op het gebied van informatiebeveiliging. Leermodules worden opgevolgd door examens om de kennis te toetsen. Zo houdt u ook inzicht in de vorderingen.
Waarom is deze dienst nodig?
Medewerkers worden nog altijd gezien als zwakste schakel in de beveiliging van organisaties. Cybercriminelen maken graag misbruik van medewerkers die de gevaren van digitale tijdperk onderschatten of niet weten wat ze precies moeten doen. In onze e-learnings bieden we uw medewerkers de juiste handvatten om risico’s op het gebied van informatiebeveiliging, cybersecurity en privacy te herkennen en er goed mee om te gaan.

Hoe werkt het?
Security awareness is geen project, maar een proces. Met onze speciaal ontwikkelde en geteste programma’s geeft u doorlopend invulling aan security awareness. Wij testen het gedrag van uw medewerkers, brengen kwetsbaarheden aan het licht en geven u tools om deze kwetsbaarheden aan te pakken. Leer uw medewerkers beveiligingsrisico’s herkennen en creëer een (cyber)veilige werkomgeving!
U houdt zelf de regie over de awareness-programma’s. Beheerders krijgen toegang tot een bibliotheek met bijna 50 trainingsmodules, games en kennistesten over de verschillende thema’s rondom informatiebeveiliging, cybersecurity en privacy. Met deze content stelt u eenvoudig meerdere trainingsprogramma’s samen die aansluiten bij de doelen en wensen van uw organisatie.
Gebruikers kunnen worden ingedeeld in groepen die verschillende trainingsprogramma’s kunnen volgen: wellicht heeft Finance een ander programma nodig dan HR. Nadat een gebruiker heeft ingelogd komt hij of zij direct in het leerprogramma dat voor hem of haar beschikbaar is gesteld. Single Sign-On-authenticatie is mogelijk (Microsoft Azure, Google G Suite, SURFconext).
Met de rapportagetool heeft u real-time inzicht in de voortgang en resultaten van gebruikers en kunt u zelf rapportages en certificaten voor gebruikers of groepen genereren. Dat vergroot de motivatie.
ThreadStone helpt!
De belangrijkste voordelen van de e-learning informatiebeveiliging
  • Flexibiliteit dankzij modulaire opbouw

    Het complete programma kan in volgorde, selectie en timing helemaal naar wens worden aangepast. Zo kunt u een trainingsprogramma samenstellen dat perfect aansluit op de wensen van de organisatie. Elk jaar lanceren we minimaal 6 nieuwe modules. Deze worden automatisch toegevoegd aan de bibliotheek.

  • Laagdrempelig en interactief

    De modules zijn kort en toegankelijk. We maken onder andere gebruik van geanimeerde bewustwordingsvideo’s, interactieve games en kennistesten. Elke module is in 5 tot 15 minuten te doorlopen. Geen overdaad aan regels en theoretische verhalen, maar direct toepasbare tips aan de hand van praktijkvoorbeelden, om veiliger te werken, ook in privésituaties. Denk aan het herkennen van phishing-mails en het versturen van (gevoelige) gegevens.

  • Meertalig

    Onze content is beschikbaar in 8 talen: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Portugees, Pools en Tsjechisch.