Consultancy

Niveau:

1 t/m 5


Gericht op:

Consultancy

Consultancy Specifieke ondersteuning?

Heeft u specifieke vragen, wilt u advies bij bijvoorbeeld de aanschaf van een trailer of heeft u ondersteuning nodig bij de inrichting van uw wagenpark of kilometerregistratiesysteem? Huur een specialist in!

Wat doen we?
Biedt onze routekaart niet de oplossing die u zoekt, of heeft u behoefte aan specifieke ondersteuning op het gebied van informatiebeveiliging? Ook dan helpen wij u graag. Hebben we het specialisme niet zelf in huis, dan kunnen we gebruikmaken van een van de ervaren experts in ons grote netwerk. Voor een aantal diensten werken we voor de uitvoering samen met gespecialiseerde partners. Daarbij houdt ThreadStone als eindverantwoordelijke de regie.

Waarom ThreadStone?
Informatiebeveiliging is een vak apart
Zoals u aan de hele routekaart kunt zien is informatiebeveiliging een veelomvattend onderwerp: u kunt allerlei maatregelen nemen om tot een passend niveau van beveiliging te komen. De kennis, kunde en begeleiding die u daarbij nodig heeft is een specialisme.
ThreadStone is een Nederlandse onderneming, met korte lijnen en jarenlange ervaring in de Nederlandse markt.
ThreadStone helpt!
De belangrijkste voordelen van ThreadStone’s Consultancy
  • Geen security-afdeling, wel optimale beveiliging

    We leveren security-advies over beleid/organisatie, mens en techniek, met name voor organisaties zonder eigen security afdeling. Zo kunnen zij ook beschikken over een optimale informatiebeveiliging, zonder zelf een afdeling te hoeven vormen.

  • Maatregelen die u passen

    We helpen om de weerbaarheid van uw organisatie (blijvend) te verbeteren en verhogen uw security ‘volwassenheidsniveau’. Hier worden verschillende diensten voor ingezet, afhankelijk van het huidige niveau van security, uw wensen en uw budget. Voor alle diensten geldt dat ze laagdrempelig zijn en daardoor eenvoudig te gebruiken.

  • Uw doel is ons doel

    Ons doel is om gezamenlijk – met onder andere uw (externe) IT-beheerder(s) – te komen tot verbetering. We houden we een spiegel voor en geven advies over de maatregelen die uw organisatie kan nemen om risico’s te beperken.