Phishing beveiliging

Vertrouw op ThreadStone

Wij helpen uw digitale weerbaarheid of die van uw klanten of leden te versterken.

Meer weten – IT-adviseur Meer weten – eigen organisatie

Phishing beveiliging

Heeft u uw phishing beveiliging goed voor elkaar?

Phishing e-mails zijn nep e-mails waarmee hackers gevoelige informatie loskrijgen of systemen blokkeren om vervolgens losgeld te eisen. Met de phishing-mail geeft het slachtoffer min of meer vrijwillig persoonlijke gegevens, zoals bankrekeningnummer of inlogcodes. Het gevaar van phishing is dat het om een ernstige vorm van misleiding gaat. Iedereen die hier geen kijk op heeft, kan slachtoffer worden. Dit geldt ook voor medewerkers in uw organisatie. Phishing kan er ook voor zorgen dat er schadelijke software op uw systemen wordt geinstalleerd waarmee de deuren voor de hacker worden opengezet om bij uw data te komen, waarmee alle keyboard toetsaanslagen van de medewerker vanaf dat moment ook meegelezen kunnen worden door de hacker of waarmee direct ransomware wordt geinstalleerd op uw systemen waardoor deze onbruikbaar worden en u eerst losgeld moet betalen om ze weer vrij te geven. Zorg dus voor goede phishing-beveiliging.

Voor optimale beveiliging tegen phishing speelt personeel een belangrijke rol

Uw personeel is de belangrijkste schakel in de beveiliging tegen phishing. Wanneer uw medewerkers phishing e-mails ontvangen en hier klakkeloos op links klikken, loopt u grote risico's. Naast een goed spamfilter en periodieke kwetsbaarhedenscan op uw e-mail servers is bewustwording van uw personeel een volgende stap bij beveiliging tegen phishing. Train uw medewerkers om phishing te herkennen en inzicht te geven in de gevolgen. Ook het gebruik van te eenvoudige of herhaald dezelfde wachtwoorden is een groot risico voor uw organisatie. Train uw personeel hierop, dit verdient zich vanzelf terug.

Een goede beveiliging tegen phishing dankzij ThreadPhish van ThreadStone

Als u uw medewerkers een training wilt geven om inzicht te krijgen in phishing, dan is ThreadStone uw partner. Wij bieden laagdrempelige training voor uw medewerkers, waarmee u de beveiliging tegen phishing in uw organisatie verhoogt. U hoeft uw werknemers niet naar dure trainingslocaties te sturen: onze training kan gewoon op de werkplek worden gevolgd. De gevolgen van phishing worden hiermee direct in de praktijk ervaren. Met simulatie e-mails leren uw medewerkers phishing e-mails herkennen en wordt uw organisatie beter weerbaar. U zult merken dat uw medewerkers nadien veel opmerkzamer zijn.

Verzekeraars vertrouwen op ThreadStone

Bij ThreadStone zijn we er trots op dat onze cybersecurity-diensten het vertrouwen genieten van meerdere verzekeraars, zoals Allianz en Centraal Beheer. Onze samenwerking met deze verzekeraars benadrukt ons streven naar kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie in alles wat we doen.

Uitgelichte diensten

Nulmeting informatiebeveiliging

Niet zeker waar u staat op het gebied van informatiebeveiliging? Een van onze nulmetingen kunt u hierbij helpen. De nulmeting informatiebeveiliging gaat in op het informatiebeleid van uw organisatie.

Cybersecurity escaperoom

Ontdek de wereld van cybersecurity met onze unieke Escaperoom-truck! Deze interactieve ervaring tilt het niveau van uw medewerkers en organisatie naar een hoger niveau. Via een mobiele truck komt de speelse en educatieve escaperoom gewoon bij u voor de deur.

Pentest

Versterk uw digitale weerbaarheid met ThreadStone’s geavanceerde pentest-dienst. Onze ervaren ethische hackers simuleren realistische aanvalsscenario's om de kwetsbaarheden in uw netwerk, applicaties en systemen te ontdekken. Wij voeren pentesten uit conform het CCV-Keurmerk Pentesten.

THREADSTONE WERKT IN PROJECTEN SAMEN MET: