Phishing bescherming

Vertrouw op ThreadStone

Wij helpen uw digitale weerbaarheid of die van uw klanten of leden te versterken.

Meer weten – IT-adviseur Meer weten – eigen organisatie

Phishing bescherming

Een goede phishing bescherming helpt de gehele organisatie

In een phishing e-mail wordt vaak naar persoonlijke informatie gevraagd zoals wachtwoorden, creditcard gegevens etc.. Wie klikt op de link in de E-mail, wordt over het algemeen doorgeleid naar de website van de hacker, die de website van de gefingeerde afzender goed heeft nagebouwd. Een andere mogelijkheid is dat een hacker uw medewerkers vraagt om software te installeren op de systemen omdat dat nodig zou zijn. Wat uw medewerker niet weet is dat deze software schadelijk is en de deuren openzet voor de hacker om bij uw data te komen, waarmee alle keyboard toetsaanslagen van de medewerker vanaf dat moment ook meegelezen kunnen worden door de hacker of waarmee direct ransomware wordt geinstalleerd op uw systemen waardoor deze onbruikbaar worden en u eerst losgeld moet betalen om ze weer vrij te geven. Ook al heeft u een goede technische beveiliging, door het klikgedrag van uw medewerkers kunnen hackers alsnog vrij spel krijgen op uw bedrijfsnetwerk. Het is dus belangrijk om ook uw medewerkers te trainen op het herkennen van phishing e-mails.

Betrek bij phishing bescherming ook uw medewerkers

Het ontvangen van phishing e-mails is helaas niet altijd te voorkomen. Ook al beschermt u uw systemen goed en worden zoveel mogelijk schadelijke e-mails door spamfilters eruit gevist, er zullen altijd phishing e-mails bij uw medewerkers terecht kunnen komen. Daarom is het alert en weerbaar maken van uw medewerkers essentieel. Tijdens een trainingscampagne leren zij hoe zij phishing e-mails kunnen herkennen en wat de gevolgen kunnen zijn als zij op een bepaalde link klikken. Bescherming tegen phishing hangt dus voor een groot gedeelte van uw werknemers af. Zorg dat ze regelmatig getraind worden, zodat u de kans om slachtoffer te worden van phishing tot een minimum beperkt.

Bescherming tegen phishing met hulp van ThreadStone

ThreadStone helpt uw medewerkers om hen weerbaarder te maken tegen phishing. U hoeft uw werknemers niet naar dure trainingslocaties te sturen: onze training kan gewoon op de werkplek worden gevolgd. De gevolgen van phishing worden hiermee direct in de praktijk ervaren. Met simulatie e-mails leren uw medewerkers phishing e-mails herkennen en wordt uw organisatie beter weerbaar. Wij zorgen voor bescherming tegen phishing in uw organisatie, met behulp van uw medewerkers.

Verzekeraars vertrouwen op ThreadStone

Bij ThreadStone zijn we er trots op dat onze cybersecurity-diensten het vertrouwen genieten van meerdere verzekeraars, zoals Allianz en Centraal Beheer. Onze samenwerking met deze verzekeraars benadrukt ons streven naar kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie in alles wat we doen.

Uitgelichte diensten

Nulmeting informatiebeveiliging

Niet zeker waar u staat op het gebied van informatiebeveiliging? Een van onze nulmetingen kunt u hierbij helpen. De nulmeting informatiebeveiliging gaat in op het informatiebeleid van uw organisatie.

Cybersecurity escaperoom

Ontdek de wereld van cybersecurity met onze unieke Escaperoom-truck! Deze interactieve ervaring tilt het niveau van uw medewerkers en organisatie naar een hoger niveau. Via een mobiele truck komt de speelse en educatieve escaperoom gewoon bij u voor de deur.

Pentest

Versterk uw digitale weerbaarheid met ThreadStone’s geavanceerde pentest-dienst. Onze ervaren ethische hackers simuleren realistische aanvalsscenario's om de kwetsbaarheden in uw netwerk, applicaties en systemen te ontdekken. Wij voeren pentesten uit conform het CCV-Keurmerk Pentesten.

THREADSTONE WERKT IN PROJECTEN SAMEN MET: