ThreadStone ondersteunt bij de Cyber Security week

ThreadStone ondersteunt bij de Cyber Security week

MKB-workshop: Zit uw digitale voordeur wel op slot? 

Een kwetsbare cybersecurity is tegenwoordig één van de grootste risico’s in de bedrijfsvoering van een MKB-ondernemer. Deloitte becijferde vorig jaar dat het totale waardeverlies door cyberrisico’s voor het midden- en kleinbedrijf maar liefst 1 miljard euro op jaarbasis bedraagt.
Tijd voor actie dus.

Speciaal voor de MKB-ondernemer die steeds vaker met cybersecurity-vraagstukken te maken krijgt, is er tijdens de Cyber Security Week op vrijdag 5 oktober van 14.00 – 17.00 uur in de Fokker Terminal de MKB Cyber Awareness-workshop Zit uw digitale voordeur wel op slot?

Tijdens deze interactieve sessie zullen twee hackers ter plaatse een aantal websites van aanwezige ondernemers hacken. Ze laten daarmee op confronterende wijze zien met welke vormen van cyberaanvallen u vandaag de dag allemaal te maken kunt krijgen maar vooral ook wat u er als MKB-ondernemer tegen kunt doen. U gaat naar huis met praktische tips en tricks die direct in uw bedrijf toepasbaar zijn.

Aansluitend is er van 16.00 – 17.00 uur een Informatieplein met bedrijven die kunnen adviseren en oplossingen kunnen bieden op concrete vragen, uitdagingen, cases.

 

Meer informatie over het programma en aanmelden

 

Cyber Security Week

Van 2-5 oktober 2018 vindt in Den Haag de derde editie van de Cyber Security Week plaats. Met meer dan 50 workshops, seminars, expo en een matchmakingprogramma biedt CSW18 de perfecte gelegenheid om belangrijke spelers te ontmoeten, de laatste ontwikkelingen te bespreken, kennis te delen en innovatieve ideeën te pitchen. Een event dat je niet mag missen als cyberprofessional of wanneer je als ondernemer op zoek bent naar cyber security-oplossingen.

De Cyber Security Week is een initiatief van The Hague Security Delta (HSD), een netwerk van  bedrijven, overheden en kennisinstellingen die samenwerken aan kennisontwikkeling en innovaties op het gebied van veiligheid.

Deel dit artikel