Save the date - 3 oktober 2019

Save the date - 3 oktober 2019

Save the date!

Tijdens de Cyber Security Maand organiseren ThreadStone, NextTech Security en Isatis CyberSoft op donderdag 3 oktober een interessante ochtendsessie in de businesslounge van stadion De Vliert van FC Den Bosch. En daar wilt u natuurlijk bij zijn! Meld u daarom snel aan.  

Met behulp van praktische handvatten en relevante voorbeelden vertellen we hoe de juiste  combinatie van mens, beleid en techniek leidt tot een adequaat niveau van informatiebeveiliging en cyberveiligheid.

Programma
Vanaf 09:30 bent u welkom. Het programma duurt van 10:00 tot 12:30. Hierin zullen René van Etten (ThreadStone), Dennie Spreeuwenberg (NextTech Security) en Marcel Lavalette (Isatis CyberSoft) hun sessies verzorgen. Aansluitend zal de netwerklunch (tot 13:30) plaatsvinden.

Het uiteindelijke programma zult u snel van ons ontvangen.

Meld nu aan!

Sprekers

René van Etten, ThreadStone
In 2014 is René samen met Richard Klein en Frans van de Wetering ThreadStone Cyber Security gestart. ThreadStone is opgericht met één belangrijke missie: het Nederlandse en Europese internet veiliger maken. Zowel voor grote als kleinere organisaties bieden ze betrouwbare, praktische en betaalbare cybersecurity-oplossingen die ze zelf ontwikkelen en leveren vanuit Europa.

Dennie Spreeuwenberg, NextTech Security
Dennie is oprichter van NextTech Security, security awareness specialist en een enthousiaste no-nonsense spreker op het gebied van de menselijke factor in informatiebeveiliging. Sinds 2014 is het zijn missie is om vanuit zijn passie voor informatiebeveiliging het onderwerp voor iedereen op een aantrekkelijke manier begrijpelijk te maken. Zijn ervaring is dat de mens nog vaak een onderbelichte factor is binnen organisaties.

Marcel Lavalette, Isatis CyberSoft
Marcel is Managing Director bij Isatis CyberSoft. Isatis CyberSoft is een softwarebedrijf gespecialiseerd in privacy-, informatiebeveilings- en cyber security oplossingen. Dit doen zij met behulp van hun CyberManager oplossing, waarmee u alle zaken rondom het voldoen aan wet- en regelgeving, risicomanagement, informatiebeveiliging, monitoring en bewustwording inzichtelijk krijgt en integraal kunt benaderen.

Deel dit artikel