NDCV - Q4 campagne ThreadPhish is uitgestuurd

NDCV - Q4 campagne ThreadPhish is uitgestuurd

Krijgt u ook wel eens een mail met een link die u moet openen om aanvullende gegevens te kunnen inzien of data te verrijken? Uiteraard is het daarna de bedoeling dat u inlogt zodat criminelen uw gebruikersnaam en wachtwoord kunnen achterhalen. Nog steeds gebruiken enorm veel mensen dezelfde wachtwoorden op meerdere systemen waarin gevoelige data wordt verwerkt. Of ze brengen allerlei data over medewerkers in kaart om met die kennis een geavanceerde aanval te kunnen uitvoeren.

Met NDCV (Nederlands Digitale Veiligheid Centrum) doen we ons voor als publieke organisatie die jou helpt om te achterhalen of je niet al bent gehackt. Doel is om meer informatie over medewerkers te verzamelen zoals telefoonnummers en e-mail adressen.

Met deze niet van echt te onderscheiden phishing-campagnes stellen wij bedrijven in staat op een veilige manier hun medewerkers bewuster te maken van de risico’s van cybercriminaliteit. Wilt u weten hoe het werkt en hoe deze laagdrempelige campagnes bijdragen aan de digitale weerbaarheid van uw organisatie? Wij vertellen het u graag.

Deel dit artikel