Hostinginfrascan verlengd tot eind 2022

Hostinginfrascan verlengd tot eind 2022

In samenwerking met SIDN en de Vereniging van Registrars lanceerde ThreadStone in 2020 de Hostinginfrascan. Deze scan is speciaal ontwikkeld voor hostingpartijen, met als doel om samen ervoor te zorgen dat het internet veiliger wordt. Via een overzichtelijk dashboard geeft de scan het benodigde inzicht om gerichte acties te kunnen ondernemen om de cyberveiligheid van de eigen organisatie en van klanten te verbeteren.

Verlengd tot eind 2022, eerste scan gratis
Om meer registrars en resellers de gelegenheid te geven om te kunnen profiteren van de voordelen en het inzicht dat de Hostinginfrascan biedt, verlengen de drie partners het project in ieder geval tot het einde van dit jaar. De eerste 20 registrars die zich melden, krijgen hun eerste serverscan gratis. Aanmelden kan eenvoudig en snel via hostinginfrascan.nl.

Wat is de Hostinginfrascan?
Om de veiligheid van de technische infrastructuur te kunnen verhogen, is inzicht in hoe hostingpartijen ervoor staan essentieel. Scans op kwetsbaarheden geven dit inzicht, maar dit soort scans is duur en daardoor vaak niet haalbaar voor hostingbedrijven. Als oplossing is de Hostinginfrascan ontwikkeld: een snelle en gemakkelijke scan, die bovendien scherp is geprijsd doordat het grootste deel van de kosten wordt gedragen door de betrokken partners. Hostingpartijen betalen slechts een kleine bijdrage per gescande server.

Aanmelden? Ga naar www.hostinginfrascan.nl

Deel dit artikel