Allianz en ThreadStone ontwikkelen Cyber Risicoscan

Allianz en ThreadStone ontwikkelen Cyber Risicoscan

Met de Cyberverzekering van Allianz beschermt u zich tegen schade door een incident. Maar liever voorkomt u dat het zover komt. Dat bespaart u een hoop ellende. U kunt cybercrime en cyberrisico’s beperken met de juiste voorzorgsmaatregelen. Welke dat zijn, ontdekt u met de Allianz Cyber Risicoscan. U weet dan voor welke cyberrisico’s uw bedrijf gevoelig is.
 
In opdracht van en in nauwe samenwerking met Allianz heeft ThreadStone deze Cyber Risicoscan ontwikkeld. Aan de hand van slechts 15 vragen - die u bovendien in 10 minuten invult – helpen we om het bewustzijn te vergroten bij MKB organisaties. Bij elke vraag worden antwoorden gegeven waarbij de deelnemer moet nadenken over welk antwoord het dichtst in de buurt komt van zijn/haar situatie. De vragen zijn zo opgezet dat ze aanzetten tot het nadenken of bepaalde maatregelen wel/niet zijn genomen, waarmee uiteindelijk het totale bewustzijn rond informatiebeveiliging wordt verhoogd. De vragen gaan in op beleid, organisatie, techniek en het verzekeren van incidenten.
 
Ga naar https://cyberrisicoscan.allianz.nl voor het uitvoeren van deze Cyber Risicoscan en kom direct te weten waar úw risico’s liggen!

Zie ook het persbericht op de site van ThreadStone.