Lancering campagne Veilig Zakelijk Internetten 2016-2017

Lancering campagne Veilig Zakelijk Internetten 2016-2017

Zit jouw digitale voordeur op slot?
85% van alle ondernemers onderschat de gevaren van cybercriminaliteit. Hackers, online afpersing en cybercrime. Het lijkt ver van ons bed, maar dagelijks worden ondernemers in het MKB gehackt. Van ZZP'ers tot grotere bedrijven en geen branche blijft buiten schot. Het is dus slechts een kwestie van tijd voordat een cybercrimineel bij jou aan de virtuele poort rammelt.

Direct inzicht in je beveiligingsniveau
De Veilig Online Ondernemen Check helpt je om te bepalen waar jij aandacht aan moet besteden om veilig online zaken te kunnen doen. Geef antwoord op de vragen en je krijgt een persoonlijk resultaat dat jou helpt de juiste keuzes te maken. De academy zal je voorzien van de nodige stappenplannen en tips om jezelf te wapenen tegen cybercrime. Tenslotte bieden we je een Cyber Risico Scan, een snelle, eenvoudige scan van je website en je bedrijfsnetwerk die je direct inzicht geeft in je beveiligingsniveau. Doe de Online Ondernemen VeiligheidsCheck en leer hoe jij cybercriminaliteit de baas kunt zijn en een betrouwbare zakenpartner blijft.

Deze Academy wordt aangeboden door MKB-Nederland en VNO-NCW, gesteund door het ministerie van Economische Zaken en het ministerie van Veiligheid en Justitie.

 

Deel dit artikel