ThreadStone Cyber Security behaalt CCV-keurmerk Pentesten

ThreadStone Cyber Security behaalt CCV-keurmerk Pentesten

P E R S B E R I C H T

ThreadStone behaalt het CCV-keurmerk Pentesten

Rotterdam, 27 Februari 2024 – ThreadStone Cyber Security heeft onlangs het prestigieuze CCV-keurmerk Pentesten verworven. Dit keurmerk, uitgereikt door het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) is een bewijs van uitmuntendheid in het uitvoeren van beveiligingstests en onderstreept ThreadStone's toewijding aan het naleven van de strengste kwaliteitsnormen in cybersecurity.

Het verkrijgen van het keurmerk markeert een significante stap in ThreadStone's streven om de cyberweerbaarheid van klanten te verbeteren en hen te ondersteunen in de strijd tegen cybersecurity-dreigingen.

In een tijdperk waarin cyberdreigingen zoals ransomware-aanvallen en datalekken toenemen, is het cruciaal voor organisaties om te vertrouwen op gekwalificeerde cybersecurity-partners. Het CCV-keurmerk Pentesten, dat in lijn is met internationale standaarden zoals NEN-EN-ISO/IEC 17021 en 17065, verzekert klanten van hoogwaardige kwaliteit van pentesten.

René van Etten, CEO van ThreadStone Cyber Security, benadrukt het belang van het keurmerk: “Gezien de overvloed aan securitytests op de markt, is het voor klanten een uitdaging om betrouwbare aanbieders te selecteren. Met het CCV-keurmerk Pentesten bewijzen we zowel kwaliteit als betrouwbaarheid van onze securitytesten. Ik ben bijzonder trots op ons team van ethische hackers, vooral omdat we de audit hebben afgerond  zonder enige verbeterpunten. Het bevestigt dat we behoren tot de top in het uitvoeren van securitytesten.”

- - - - - - -

Meer informatie:

ThreadStone Cyber Security: René van Etten, info@threadstone.eu, 085-0607000

Over ThreadStone Cyber Security

ThreadStone is in 2014 gestart met één belangrijke missie: het Nederlandse en Europese internet veiliger maken. Zowel voor grote als kleinere organisaties biedt ThreadStone betrouwbare, praktische en betaalbare cybersecurity-oplossingen die we leveren vanuit Europa. ThreadStone is onderdeel van Techone, dat circa 700 medewerkers telt.

www.threadstone.eu

Deel dit artikel