ThreadStone betrekt kantoorruimte binnen de HSD Campus

ThreadStone betrekt kantoorruimte binnen de HSD Campus

Vanaf 1 juni 2015 heeft ThreadStone Cyber Security gekozen om zicht te huisvesten in de HSD Campus, het nationaal innovatiecentrum voor veiligheid in Den Haag. ThreadStone heeft voor de HSD Campus gekozen vanwege de aanwezigheid van veel cyber security gerelateerde organisaties, het internationale karakter van de stad en de kansen die samenwerking met bedrijven, overheden en kennisinstellingen op de HSD Campus biedt.

Waarom de HSD Campus?

Eind 2014 heeft ThreadStone met haar ThreadScan oplossing de eerste prijs gewonnen van het HSD Stimuleringsfonds. In samenwerking met TNO wordt het platform aan grondige tests onderworpen, worden de scans verder ‘verbreed’ en worden volgens een duidelijke roadmap nieuwe oplossingen bedacht en geïmplementeerd die zich richten op het verder ‘cyber-aware’ en ‘cyber-beschermd’ krijgen (en houden) van het MKB. De HSD Campus is voor ThreadStone de ideale omgeving om samen te werken, klanten te ontvangen, inspiratie op te doen en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Bovendien is de koffie erg lekker en is de afstand tot het HSD café kort…

Wat zijn de voordelen van deze keuze voor beide partijen?

Daar waar veel organisaties in het veiligheidscluster zich specifiek richten op de top 500 bedrijven en organisaties, is en blijft het Midden en Kleinbedrijf de belangrijkste drijver van Nederland en Europa. ThreadStone wil juist graag aanwezig zijn voor deze grote groep bedrijven en door samenwerking met kennisinstituten zoals TNO in staat zijn om aanwezige know-how te vertalen in praktische oplossingen. Wij merken dat deze insteek goed is voor zowel ThreadStone als de HSD!

Deel dit artikel