ThreadStone sluit zich aan bij Cyberveilig Nederland

ThreadStone sluit zich aan bij Cyberveilig Nederland

P E R S B E R I C H T

ThreadStone sluit zich aan bij Cyberveilig Nederland

Rotterdam, 20 oktober 2023 – ThreadStone Cyber Security heeft zich met ingang van 1 oktober 2023 aangesloten bij Cyberveilig Nederland.

ThreadStone had een aanvraag voor lidmaatschap ingediend om de inzet voor een cyberveilig Nederland kracht bij te zetten. Cyberveilig Nederland heeft onlangs groen licht gegeven en de aanvraag positief beoordeeld. Daarmee kan ThreadStone gebruikmaken van de informatiestromen die Cyberveilig NL biedt. Cyberveilig Nederland is eind 2020 door de overheid aangewezen als OKTT-organisatie en vormt daarmee een schakel in het Landelijk Dekkend Stelsel (LDS) waarin informatie over kwetsbaarheden en dreigingen wordt gedeeld. Er zijn diverse informatiestromen vanuit het NCSC waarop leden van Cyberveilig Nederland zijn aangesloten. Een daarvan is het Nationaal Detectie Netwerk. Hiermee wordt dreigingsinformatie gedeeld, en leden van Cyberveilig Nederland kunnen ook zelf informatie delen. ThreadStone kan hiermee de dienstverlening aan klanten verder verbeteren. 

ThreadStone werkt onder meer samen met Security Delta HSD; de samen ontwikkelde Cyberkracht Metingen worden inmiddels ingezet voor verschillende sectoren en projecten. Ook werkt ThreadStone samen met verschillende andere partijen zoals KPN, ABN AMRO, Allianz en Centraal Beheer.

- - - - - - -

Meer informatie:

ThreadStone Cyber Security: René van Etten, info@threadstone.eu, 085-0607000

Over ThreadStone Cyber Security

ThreadStone is in 2014 gestart met één belangrijke missie: het Nederlandse en Europese internet veiliger maken. Zowel voor grote als kleinere organisaties biedt ThreadStone betrouwbare, praktische en betaalbare cybersecurity-oplossingen die we leveren vanuit Europa. ThreadStone is onderdeel van Techone, dat circa 700 medewerkers telt.

www.threadstone.eu

Deel dit artikel