Persberichten

ThreadStone presenteert jaarlijkse top 3 kwetsbaarheden cybersecurity MKB

ThreadStone presenteert jaarlijkse top 3 kwetsbaarheden cybersecurity MKB

Den Haag, 30 september 2022 – Aan de vooravond van de start van de Europese cybersecuritymaand komt ThreadStone Cyber Security weer met de jaarlijkse top 3 van kwetsbaarheden binnen het MKB.

Lees meer
ThreadStone maakt maatregelen  cybersecurity en informatiebeveiliging begrijpelijker

ThreadStone maakt maatregelen cybersecurity en informatiebeveiliging begrijpelijker

Den Haag, 22 november 2021 – Waar ondernemingen het heel gewoon vinden om zich te beschermen tegen brand en inbraak, blijft het een uitdaging om ze te overtuigen van het belang van preventieve en detectieve maatregelen op het gebied van digitale weerbaarheid. ThreadStone Cyber Security komt daarom met een begrijpelijke set aan maatregelen.

Lees meer
Top 3 cyber-kwetsbaarheden MKB 2021

Top 3 cyber-kwetsbaarheden MKB 2021

Den Haag, 6 oktober 2021 – In het kader van de Europese cybersecuritymaand komt ThreadStone Cyber Security dit jaar weer met de top 3 van kwetsbaarheden binnen het MKB.

Lees meer
Zurich lanceert scan om zakelijke klanten  digitaal weerbaarder te maken

Zurich lanceert scan om zakelijke klanten digitaal weerbaarder te maken

Den Haag, 1 april 2021 – Verzekeraar Zurich biedt nieuwe zakelijke klanten in het MKB- segment sinds kort een online tool aan waarmee zij hun digitale weerbaarheid kunnen vergroten. De Cyber Risico Scan, ontwikkeld en uitgevoerd door ThreadStone Cyber Security, geeft direct inzicht in de kwetsbaarheden van de website en het publiek toegankelijke deel van het bedrijfsnetwerk.

Lees meer
Continuering van de hostinginfrascan in 2021

Continuering van de hostinginfrascan in 2021

Sinds vorig jaar maken we het samen met SIDN en de VvR voor registrars en hosters in Nederland mogelijk de infrastructuur te scannen. Doel is om hiermee de veiligheid van het .nl domein te verhogen. ThreadStone voert deze scans uit. Dit project - de hostinginfrascan - wordt in 2021 gecontinueerd en verder verbeterd!

Lees meer