Samen sterker tegen cybercriminaliteit

Samen sterker tegen cybercriminaliteit

Regelmatig spreken wij IT-specialisten, die hun kennis en vaardigheden inzetten om bedrijven te adviseren en te ontzorgen. Ook zij merken, onder andere doordat hun klanten er vaker vragen over stellen, dat cybersecurity hoog op de agenda staat.

Netwerkbeheerders, Managed Service Providers, hosters, webdvelopers en andere IT-gerelateerde organisaties komen zelf ook voor fundamentele vragen te staan: moeten we ‘iets’ op het gebied van IB-beleid, hoe brengen we de risico’s bij onze klanten in kaart en hoe houden we zicht op kwetsbaarheden bij onze klanten? Zelf een aanbod opzetten is altijd een mogelijkheid, maar als we slim gaan samenwerken in de keten, kunnen we sneller meters maken.

Wij bij ThreadStone gaan graag de samenwerking aan met IT-partners die hun aanbod voor klanten willen uitbreiden met diensten als Vulnerability Management, Awareness (e-learning en phishing-campagnes), Monitoring & Incident Response en CISO As A Service. We bieden ondersteuning bij vragen en adviseren om de informatiebeveiliging bij de eindklant op een zo hoog mogelijk niveau te krijgen en te houden. Onze Security Routekaart kan helpen om de aanpak en het resultaat voor klanten begrijpelijk en tastbaar te maken.

Wij zijn ervan overtuigd dat wij voor een groot aantal IT-leveranciers een aantrekkelijk pakket diensten en producten hebben, dat direct inzetbaar is om het eigen aanbod te verbreden. Wij voegen de gewenste diensten toe aan de eigen propositie: de bestaande dienstverlening blijft dus gewoon doorlopen én klanten kunnen op hun vertrouwde adres ook terecht voor extra’s op het gebied van informatiebeveiliging en cybersecurity.

De voordelen: de propositie voor klanten en prospects wordt sterker, vertrouwen op ervaren security-specialisten (geen zorgen over het aannemen en opleiden van nieuwe lastig vindbare professionals) en extra vaste inkomsten. En last but not least: samen kunnen we zorgen voor een digitaal veiliger en weerbaarder bedrijfsleven!