Meer partners en verbreding van diensten

Meer partners en verbreding van diensten

De afgelopen tijd zijn we bezig geweest met onze toekomst. Waar willen we heen en hoe kunnen we onze partners en eindgebruikers nóg beter van dienst zijn?

Het antwoord dat we daarop hebben gevonden bestaat in grote lijnen uit twee delen. Ten eerste een nog betere service voor onze partners én eindgebruikers door onder meer het aanbieden van meer gespecialiseerde diensten. Ten tweede willen we op een verantwoorde manier ons bereik vergroten, door het aangaan van samenwerkingsverbanden met distribiteurs.

Met dat laatste hebben we al een aantal grote stappen gezet. In september zijn we een samenwerkingsverband aangegaan met DSD Europe en sinds oktober hebben we nu ook een distributiesamenwerking met Portland Europe. Twee belangrijke partners in het vergroten van ons bereik.

DSD Europe

Het sterk geautomatiseerde platform van [DSD Europe](https://www.threadstone.eu/nieuws/DSD_europe_persbericht) en de hele duidelijke focus die zij hebben op een aantal innovatieve producenten, passen erg goed bij onze eigen visie. Dankzij het geautomatiseerde platform is het voor eindgebruikers eenvoudig om voor al hun (veiligheids)toepassingen op één plek, al dan niet onder licentie, in te kopen. Daardoor hoeven zij ook maar één factuur te verwerken. Via DSD Europe is onze ThreadScan als maandelijks abonnement af te nemen. 

Portland Europe

Ons nieuwe samenwerkingsverband met Portland Europe zorgt voor een opschaling van ons bereik en dat we beter in staat zijn om Managed Service Providers (MSP’s) in Nederland, België en Luxemburg te bedienen. Met een netwerk van meer dan 6.000 MSP’s zijn we beide in staat om eindgebruikers niet alleen goed te beveiligen, maar hen ook te ondersteunen met de in- en uitvoering van de GDPR.

Verbreding met de menselijke kant

Deze samenwerkingsverbanden zijn de eerste stap in de richting van ons tweede doel: meer service en meer diensten kunnen aanbieden voor onze klanten. Niet alleen op technische vlak, maar juist ook op het gebeid van inzicht en de ontwikkeling van een goed cybersecuritybeleid. Ook de menselijke kant mogen we niet vergeten en juist daar verwachten wij binnenkort te starten met verbreding van ons portfolio. We zullen met een dienst komen waarbij medewerkers periodiek, zonder dat het extra training kost, direct binnen het werkgebied te trainen op het herkennen van phishing e-mails. Hiermee bieden we bovendien onze partners een nieuw verkoopmodel. 

Een goed beleid staat of valt met de uitvoering daarvan en de kennis en inzichten van mensen die daarmee moeten werken. Bewustwording en inzicht blijven dus nog steeds van belang. En als we daarin nog meer stappen kunnen zetten en zo het MKB veiliger kunnen maken door middel van goed technische oplossingen en een goed beleid, dan kan het alleen maar een mooie toekomst worden. 

 
Deel dit artikel