Kies ook de veiligste route in 2022

Kies ook de veiligste route in 2022

We zitten alweer in de laatste maand van 2021: tijd voor de jaarlijstjes met highlights en wat ons betreft vooral voor positieve plannen voor een nieuw jaar.

Een van onze highlights was de lancering van onze Security Routekaart. We waren al langer op zoek naar een manier om onze dienstverlening toegankelijker en begrijpelijker te maken. Cybersecurity heeft deels te maken met techniek (en met nog veel meer dan dat!) en in de praktijk bleek het toch vaak lastig uit te leggen wat we nou precies doen. En vooral: wat onze klanten eraan hebben.

Zo kwamen we op het idee om ons aanbod te vertalen naar een onderwerp dat iedereen kent en waar iedereen zich direct een voorstelling van kan maken: een wagenpark of auto van de zaak.

Bij een auto is het vanzelfsprekend dat je die regelmatig laat controleren. Het is heel gewoon dat we verkeersregels met elkaar afpreken om ongelukken te voorkomen. Als je naar een klant of leverancier rijdt, bepaal je van tevoren je route. En wil je extra vaardigheden leren voor gevaarlijke situaties, dan volg je bijvoorbeeld een slipcursus.

Inmiddels hebben wij bij een aantal klanten de routekaart getest. De reacties zijn steevast enthousiast. Vooral omdat klanten nu beter begrijpen waarom ze maatregelen zouden moeten nemen om hun organisatie digitaal weerbaarder te maken. Niet eenmalig, maar continu.

We kunnen er nog veel meer over vertellen, maar alles staat op onze website. Neem gerust een kijkje op https://www.threadstone.eu/routekaart

Wij wensen iedereen een fijne decembermaand toe. En bent u als ondernemer nu al bezig met plannen maken voor het nieuwe jaar? Vergeet u dan niet informatiebeveiliging en cybersecurity op uw lijst van goede voornemens te zetten!

Deel dit artikel