Worden we in 2018 digitaal veiliger?

Worden we in 2018 digitaal veiliger?

2017 is een enerverend jaar geweest. Cybersecurity heeft veel aandacht gekregen. Helaas kwam dat door een aantal grote hacks en datalekken. Maar het bewustzijn over het belang van een goed cybersecuritybeleid is ook gegroeid. Daar moeten we met z’n allen in 2018 mee verder gaan.

ThreadStone wil in 2018 nog grotere stappen zetten richting een meer integrale cybersecurity aanpak. Niet alleen door een groter bereik te creëren, maar ook door ons eigen portfolio uit te breiden met nieuwe diensten en zo samen met onze partners en resellers een volledig beveiligingspakket voor de eindklant aan te bieden, met oog voor de technische kant én voor de menselijke kant van cybersecurity. Want een integrale aanpak vereist niet alleen technische oplossingen. Bewustzijn van de risico’s en uitleg over hoe je die kunt herkennen en voorkomen, is net zo belangrijk. Alleen op deze manier kun je echt een vuist maken tegen cybercrime. 

Nieuwe diensten

Met de uitbreiding van onze diensten kunnen we daar een stap in zetten. Zo zijn we onlangs begonnen met ThreadPhish, een dienst waarmee we werknemers phishingmails leren te herkennen. In 2018 zullen we nog meer diensten aanbieden, onder meer op het gebied van GDPR compliancy en de staat en volwassenheid van uw cybersecurity. 

Nieuwe partners

Daarnaast gaan we ook ons bereik vergroten. Daar hebben we in 2017 al flinke stappen in gezet, door onder meer samenwerkingsverbanden met distributieplatformen aan te gaan. Zo zijn onze diensten eenvoudig via de platformen van DSD Europe en Portland Europe te verkrijgen. In 2018 verwachten we veel partners te kunnen helpen, zodat zij een completere portfolio aan producten en diensten aan hun eindklanten kunnen leveren.

Integrale aanpak

Een integrale aanpak van cybercrime vereist dat ook resellers hun propositie aanpassen. Daarom gaan we samen met hen kijken hoe onze producten en diensten het best tot zijn recht komen in hun portfolio, zodat we op deze manier samen tot een integraal pakket kunnen komen waar eindklanten het meest van profiteren en resellers zich als volledige IT-partners kunnen positioneren.

Kortom: Het was een heel goed jaar voor ThreadStone en als het ons ligt wordt 2018 dat ook. Samen met onze partners en resellers blijven we werken aan het bewustzijn rond cybersecurity en nieuwe technieken, zodat we onze systemen kunnen blijven beschermen.

ThreadStone wenst u dan ook een bijzonder goed, succesvol, gezond en veilig 2018 toe

Deel dit artikel