We staan in de finale!

We staan in de finale!

Het was een mooie avond voor de Cyber Risico Indicator van Threadstone tijdens de centrale jurybijeenkomst van de Accenture Innovation Awards. De pitch en de antwoorden die Frans van de Wetering gaf, werd zo goed ontvangen door de jury, dat Threadstone en de Cyber Risico Indicator in de finale staan in de categorie Safe & Secure Society. “Dit is echt heel mooi!”

De halve finalisten moesten tijdens de jurybijeenkomst in Amsterdam een pitch geven die niet langer duurde dan één minuut. “In die ene minuut moet je dan je plan of je product uitleggen. Dus in ons geval: wat is de Cyber Risico Indicator, wat doet het en wat hopen we ermee te bereiken.” Om een zo goed mogelijke pitch neer te zetten, hebben Frans en René vanuit Accenture een middag een training gehad bij Boom Chicago. “Het gaat niet alleen om wat je vertelt, maar ook hoe je het vertelt.”

Na de pitch had de jury acht minuten de tijd om Frans van alles te vragen over de Cyber Risico Indicator. “De jury wilde voor veel weten over de technische kant van de scan. En ze wisten waar ze het over hadden. Onder andere Jaya Baloo, Chief Information Security Officer van KPN, Ad Krikke, Corporate Information Security Officer van DSM en Mark Buningh, Cyber Risk Practice Leader, Aon Global Risk Consulting zaten in de jury. Het was dus niet zomaar wat vragen beantwoorden.”

De jury was onder de indruk. Uit de ruim 800 ingezonden innovaties, is Threadstone met de Cyber Risico Indicator als een van de vijf finalisten in hun categorie geselecteerd. Op 28 oktober is de finale tijdens de Accenture Innovation Summit. Daar zal Frans opnieuw pitchen. “We weten wat de kracht van de Cyber Risico Indicator is, ik maak me dus geen zorgen om de concurrentie.”

Je kunt ons helpen, door op de pagina van de Innovation Awards op ons concept te stemmen. Klik hier om je stem uit te brengen.

 
Deel dit artikel