Kwaliteit moet je behouden

Kwaliteit moet je behouden

Een goed en betrouwbaar netwerk opzetten is allang niet meer het enige wat van IT-specialisten wordt verwacht. Om de kwaliteit van het netwerk te behouden, zijn onderhoud en beveiliging net zo belangrijk geworden. Dit geldt voor netwerken van eindgebruikers, maar ook voor netwerken van IT-bedrijven zelf.

Daarom lopen er verschillende campagnes op het gebied van beveiliging. Want niet alleen wij in het bedrijfsleven zien er de noodzaak van in; ook de overheid en brancheverenigingen willen dat onze data goed beveiligd is. Eindgebruikers worden daarom via de campagne Veilig Zakelijk Internetten opgeroepen om hun systemen te controleren met de Cyber Risico Scan. Binnen 1 minuut heeft de deelnemer ingeschreven en binnen 24 uur krijgen ze een analyse over hun website en netwerk. 

Maar zoals we eerder al eens zeiden, is beveiligen niet alleen aan de eindgebruikers. Ook van IT-specialisten wordt steeds meer verwacht op het gebied van beveiliging. Dat is zeker niet de eenvoudigste klus, want een goede beveiliging bestaat uit onder meer uitgebreide periodieke controles van alle systemen. Die met de hand uitvoeren is monnikenwerk. 

Daarom starten we een campagne om ook IT-bedrijven te laten zien dat een geautomatiseerde, periodieke controle het beste wapen is in het ontdekken van zwakheden. Want steeds komen er nieuwe bedreigingen bij en dus wordt ThreadScan constant bijgewerkt om die nieuwste bedreigingen te herkennen. En omdat ons systeem geautomatiseerd de controle uitvoert, scheelt het veel tijd.

De komende tijd worden IT-bedrijven actief benaderd. Zij kunnen eerst een proefaccount nemen om een goed beeld te krijgen van hoe ThreadScan werkt en hoe het inzicht geeft in mogelijke bedreigingen van de systemen van je klant, maar ook van je eigen netwerk. Want als je eigen website en netwerk in optimale staat is, dan kun je dat ook bij je klanten realiseren. Daar heb jij als Reseller baat bij, je klanten worden er beter van en het internet wordt er ook een stukje veiliger door.

Deel dit artikel