Netwerk beveiligen tegen hackers

Vertrouw op ThreadStone

Wij helpen uw digitale weerbaarheid of die van uw klanten of leden te versterken.

Meer weten – IT-adviseur Meer weten – eigen organisatie

Netwerk beveiligen tegen hackers

Hoe kan ik mijn netwerk beveiligen tegen hackers?

Cyberaanvallen komen steeds vaker voor. In de meeste gevallen maken hackers of criminelen misbruik van bekende kwetsbaarheden of misconfiguraties in systemen. Dit kan zeer ernstige gevolgen hebben. Als het hele netwerk plat ligt, kunnen uw medewerkers niet aan het werk en staan klanten voor een onbereikbare website. Maar cyberaanvallen kunnen ook op andere manieren plaatsvinden, waarbij uw netwerk zichtbaar en soms onzichtbaar wordt aangevallen. Hackers die deze aanvallen uitvoeren zijn uit op uw gegevens, verstoring van het systeem, diefstal of chantage. Bevelig uw netwerk dus goed tegen hackers en kwaadwillenden.

Geef hackers geen toegang tot uw systemen met netwerkbeveiliging

Hackers zijn slim en hebben veel verstand van hoe zij de zwakke plekken in systemen kunnen ontdekken om digitaal in te breken in een bedrijf. Eigenlijk moet u als ondernemer net zo slim of nog slimmer zijn dan hackers om uw netwerk op de juiste manier te beveiligen. Maar u heeft als ondernemer andere zaken aan uw hoofd. Wij kunnen u of uw IT-afdeling of netwerkbeheerder helpen om inzicht te krijgen in de kwetsbaarheid van uw netwerk.

Met software van ThreadStone uw netwerk beveiligen tegen hackers

ThreadStone heeft zich als doel gesteld het internet veilig te maken. Ook voor organisaties als de uwe, die volop gebruikmaken van internet om te groeien en omzet te genereren. Veel bedrijven maken gebruik van onze software, voor het optimaal beveiligen van hun netwerk. Ook u kunt uw netwerk tegen hackers beschermen met onze softwarebundels. We voeren eenmalige of periodieke scans uit op uw online en interne systemen en bieden nulmetingen. Met of zonder begeleiding door professionals en ethisch hackers. Wij zorgen er voor dat u kunt ingrijpen en gericht uw risico’s kunt afdekken.

Verzekeraars vertrouwen op ThreadStone

Bij ThreadStone zijn we er trots op dat onze cybersecurity-diensten het vertrouwen genieten van meerdere verzekeraars, zoals Allianz en Centraal Beheer. Onze samenwerking met deze verzekeraars benadrukt ons streven naar kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie in alles wat we doen.

Uitgelichte diensten

Nulmeting informatiebeveiliging

Niet zeker waar u staat op het gebied van informatiebeveiliging? Een van onze nulmetingen kunt u hierbij helpen. De nulmeting informatiebeveiliging gaat in op het informatiebeleid van uw organisatie.

Cybersecurity escaperoom

Ontdek de wereld van cybersecurity met onze unieke Escaperoom-truck! Deze interactieve ervaring tilt het niveau van uw medewerkers en organisatie naar een hoger niveau. Via een mobiele truck komt de speelse en educatieve escaperoom gewoon bij u voor de deur.

Pentest

Versterk uw digitale weerbaarheid met ThreadStone’s geavanceerde pentest-dienst. Onze ervaren ethische hackers simuleren realistische aanvalsscenario's om de kwetsbaarheden in uw netwerk, applicaties en systemen te ontdekken. Wij voeren pentesten uit conform het CCV-Keurmerk Pentesten.

THREADSTONE WERKT IN PROJECTEN SAMEN MET: