Netwerk beveiligen

Vertrouw op ThreadStone

Wij helpen uw digitale weerbaarheid of die van uw klanten of leden te versterken.

Meer weten – IT-adviseur Meer weten – eigen organisatie

Netwerk beveiligen

Uw netwerk beveiligen tegen tal van veiligheidsdreigingen

Elke onderneming met een netwerk (en dat zijn in feite alle ondernemingen) is kwetsbaar voor cybercriminelen, hackers of andere kwaadwillenden. De gemakkelijkste manier om in te breken is om een ingang of kwetsbaarheid te vinden in uw netwerk en van daaruit verder te komen in uw systemen. Wanneer dit eenmaal is gelukt, is het voor een hacker een fluitje van een cent om zijn slag te slaan en grote schade aan te richten.

Als ondernemer kunt u niet zonder goede netwerkbeveiliging

Elk bedrijf, waar ook ter wereld, heeft een goede netwerkbeveiliging nodig. Want hackers en cybercriminelen vinden steeds slimmere manieren om uw systemen binnen te komen. Hierdoor kunnen zij gegevens inzien of zelfs wijzigen, kunnen ze gegevens van u stelen of openbaar maken en in het ergste geval kunnen zij zelfs complete bedrijfsprocessen overnemen of saboteren. Heeft u te weinig kennis of tijd om na te gaan hoe uw netwerkbeveiliging in elkaar zit en hoe u uw netwerk kunt beveiligen? Schakel dan ThreadStone in.

Netwerkbeveiligingen van ThreadStone

Netwerkbeveiliging houdt meer in dan eenmalig software installeren. Netwerkbeveiliging is een continu proces, want veiligheidsrisico's veranderen voortdurend. Met de software en diensten van ThreadStone worden alle veiligheidsrisico's automatisch gefilterd en houdt u uw netwerkbeveiliging op peil. Wij bieden de tools om inzicht te geven in uw netwerkbeveiliging. Eenmalig of periodiek, met of zonder ondersteuning door ethisch hackers. Laat u daarom informeren over wat wij voor u kunnen betekenen voor de veiligheid van uw netwerk.

Verzekeraars vertrouwen in ThreadStone

Bij ThreadStone zijn we er trots op dat onze cybersecurity-diensten het vertrouwen genieten van meerdere verzekeraars, zoals Allianz en Centraal Beheer. Onze samenwerking met deze verzekeraars benadrukt ons streven naar kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie in alles wat we doen.

Uitgelichte diensten

Nulmeting informatiebeveiliging

Niet zeker waar u staat op het gebied van informatiebeveiliging? Een van onze nulmetingen kunt u hierbij helpen. De nulmeting informatiebeveiliging gaat in op het informatiebeleid van uw organisatie.

Cybersecurity escaperoom

Ontdek de wereld van cybersecurity met onze unieke Escaperoom-truck! Deze interactieve ervaring tilt het niveau van uw medewerkers en organisatie naar een hoger niveau. Via een mobiele truck komt de speelse en educatieve escaperoom gewoon bij u voor de deur.

Pentest

Versterk uw digitale weerbaarheid met ThreadStone’s geavanceerde pentest-dienst. Onze ervaren ethische hackers simuleren realistische aanvalsscenario's om de kwetsbaarheden in uw netwerk, applicaties en systemen te ontdekken.

THREADSTONE WERKT IN PROJECTEN SAMEN MET: