Hacktest: Vulnerability Assessment

Door toenemende digitalisering wordt het voor veel beheerders steeds lastiger om de netwerken en systemen – die continu aan wijzigingen onderhevig zijn – up-to-date en veilig te houden. Allerlei apparaten worden aan het netwerk of internet gekoppeld die vaak buiten het ‘zichtveld’ van de IT’ers ligt. Heeft u al uw systemen in kaart? En weet u of uw systemen kwetsbaar zijn?

Vraag uw offerte aan >

  • Onafhankelijke controle van uw online en/of interne systemen op kwetsbaarheden.
  • Expertadvies: een gecertificeerd ethisch hacker analyseert de bevindingen en geeft heldere terugkoppeling in een conference call met u en uw IT’er.
  • Op basis van de rapportage en de adviezen kunt u samen met uw IT’er de beveiliging van uw systemen gericht verbeteren.

Na akkoord op onze offerte doorlopen we de volgende stappen:We starten uw scans*

We analyseren de resultaten

U ontvangt de rapportage

We bespreken de bevindingen en aanbevelingen
(conference call)

*Indien u een interne scan afneemt sturen we een computertje toe dat u via plug & play in uw computernetwerk moet plaatsen. Nadat de scans zijn afgerond dient u deze weer te retourneren.

De kosten zijn afhankelijk van uw situatie. Het starttarief voor het controleren en analyseren van 3 online systemen bedraagt € 450,- excl. btw. Het controleren van uw interne netwerk met maximaal 100 IP-adressen bedraagt € 975,- excl. btw. Vooraf ontvangt u altijd een offerte op maat.

Vraag uw offerte aan >